În data de 25 ianuarie a.c., începând cu ora 16.00, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş şi Comunitatea Internaţională Orthphoto organizează Expoziţia Internaţională de fotografie religioasă „Monahismul ortodox”.
 
In Romania deschiderea expozitiei va avea loc in Orasul Mioveni – Judetul Arges.
Vernisajul expoziei internationale ”Monahismul Ortodox” va avea loc pe data de 18.12.2010, incepand cu orele 15:00, in holul Primariei Orasului Mioveni si poate fi vizitata pana pe data de 08.01.2011.
Invitaţia de a promova proiectul Orthphoto în cadrul emisiunii Convorbirile Trinitas a corespuns dorinţei noastre de a prezenta publicului larg serviciul de fotografie ortodoxă internaţională Orthphoto. Se aduce în vedere şi contribuţia românească în cadrul proiectului dar şi Expoziţia Aniversară Internaţională a 5 ani de existenţă Orthphoto.
Vernisajul Expozitiei Internationale OrthPhoto va avea loc Miercuri, 18 noiembrie, incepand cu orele 17.00, la Centrul Militar din Campulung Muscel, unde vor fi invitati invitati de seama din mediul cultural dar si din spatiul clerical.

Easter in Christian East - photo contest

Wasze opinie:
2011-10-31 15:34:00 alik
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/orthnet/ftp/exhibition.orthphoto.net/inc/class.Comments.php on line 55

Zapraszamy do dzielenia się opiniami, wrażeniami i sugestiami na przyszłość